pheobe Creative Commons License 2001.12.09 0 0 2124
Sziasztok!Nem sokszor járok erre,de a minap nagyon felháborodtam valamin.Van egy olyan topic-téma az intersong-os forumban,hogy "Emelkedik a rock zene".És minden odalátogató csak ennyit írt ehhez,hogy :"Imádom a Tankcsapdát",meg ehhez hasonlók.Ennyire érdekel ez az egész mindenkit?De akkor hagy kérdezzem meg,hogy hol emelkedik a rock?Én nem igazán tapasztalom,hiszen a magyar média B. Spears nemi életével,a BSB feloszlásával,meg hasonló KÜLFÖLDI témákkal van elfoglalva. A sok manipulálható szerencsétlen meg megveszi olyan összecsapott csoportosulások CD-it,mint pl. a Bubble gum.Ha meg végre valami szó eshetne pl.a Fabrikról,akkoris csak egy primitív képregény jelenik meg valamelyik kamu lapban....Szóval hogy is emelkedhetne a rock zene publikációja a magyar médiában,ha mindenki nagy ívben ..arik rá?Persze én erről már rongyosra baszkuráltam a billentyüzetem egy csomó forumban,ahol persze mindenki helyeselt...de ahhoz,hogy tegyünk valamit kevesek lennénk? Pláne így,hogy belálhatatlan egy FF koncert a közeljövőben :(