Tököli: részvétem :(
Én elsősorban egy megbízható szervízt keresnék, aki kapcsolatban állnak az Argosszal, bár lehet hogy mindenképpen Renault szrvízt kell keresned, márcsak a sárvédő miatt is. Az ajtó mag attól függ, mennyire horpadt be. Úgy tudom, hogy a kötelezőre kifizetik a teljes javítási költséget, de mit mondott a kárszakértő?. Ja, rendőrt hívtál?
Csiribingyó:
kb. 300 km.
Az első tapasztalatok nagyon jók. Tényleg könnyű vezetni, a fékre meg kéretik vigyázni, mert harap. Csak finoman... A kormány is jó, bár az egyenes futáshoz nem teljesen középen áll a kormánykerék. Ez inkább egyedi beállítási ügy. Csak 1-2 fok, úgyhogy még ráér. Majd ha a szervízbe járok, megsasoltatom. Valóban magas az üléspozíció, de nem zavaró. Nagyon csendes. A helykínálat elmegy, de azért ezt az egyet visszasírom a régi Passatból. 3 felnőtt hátulra, hmmm. Hacsak nem anorexiások, vagy etióp vendégek :) Azért 2 átlagos méretű ember +1 gyerek még elmegy.
A havas, csúszós utakon kellemesen viselkedik, nem csúszkál, bár a fékkel vigyázni. A fogyasztása nem tűnik magasnak, bár mintha az első 100-on többet ivott volna (vagy a szintmérő nem lineáris), mert gyorsabban mászott lefelé a mutató. A hologramszürke nekem nagyon tetszik.
Üdv, Keselyű