Üdv GORILLA !
Örülök, hogy véded Kanadát. Nekem is tetszik a politikája, ahogyan békében él egymás mellett mindenki.
Az indián témával kinn találkoztam, mert addig csak gyermekkori regényeimből volt visszaemlékezésem.
Történt vala, hogy ismerőseimnek megemlitettem, hogy elmehetnénk már 1 múzeumba, vagy megnézhetnénk valami régi várat, esetleg emlékhelyet az indián kultúrából.
Erre a válasz egy dühös kifakadás volt, hogy nincs mit megnézni, nem építettek semmit soha. Fejletlen barbár lusta mocskos népség. Amikor a fehér ember betette a lábát amerikába, a kereket még nem ismerték, állatbőrökbe burkolóztak, sátorban laktak, semmi nem maradt utánuk. A mai napig nyillal lövöldöznék egymást lóhátról, ha nem jön be Európából valami kultúra.
Ha pedig a cigányokat emlitettem, akkor mi voltunk a szemetek és aljasak, mert elnyomjuk őket és hazugságokat terjesztünk róluk.
Pedig mennyi híres ember, orvos és müvész van közöttük. Én meg csak néztem ki a fejemből !!?? És láttam, hogy ez tabu téma, fájó pontja Kanadának.
Persze lehet, hogy én beszéltem rossz helyen, rossz időben , rossz emberekkel.
Bántani, sérteni nem kívántam senkit, csak sz@r ügy, hogy engem is érint a vízum, engem is megítélnek, pedig én nem tehetek erről a menekült ügyről semmit.
szvsz nem kellett volna foglalkozni egyetlen menekült kérelemmel sem, hanem hazavágni minden kérelmezőt, a saját költségén.
Vagy ok. legyen elbírálás, mert lehet, hogy találnak igazi üldözöttet. Akiről viszont bebizonyosodik, hogy csalt, jogtalanul vett fel segélyeket, visszaélt Kanada bizalmával, az térítse meg a károkat, költségeket!!!
Biztos vagyok benne, hogy mindjárt nem lenne kérelmező a menekült státuszra Magyarországról.