Firefly Creative Commons License 2001.12.06 0 0 24
Hello jutkic!

Bar egy kicsit furcsa ezt pont egy olyan valakinek mondanom, aki pont ezzel a temaval foglalkozik, mert ugye ebben Te vagy a mester, en meg esetleg egy hozza nem erto erdeklodo vagyok, de.

1: En ugy gondolom, hogy ezek a mai gyogyitok azert tudnak ilyen sokfele modszerrel (melyek kozul sok uj van) ilyen eredmenyesnek latszo modon gyogyitani, mert a mai vilag emberenek aztan minden lelki baja van.

Emiatt sokan aztan azt csinalnak, amit akarnak az elkeseredett (tehat hiszekeny) beteg emberekkel, es ez nem szep. De hat ez ellen semmit sem lehet tenni, sokan masok is ezt csinaljak (kizsakmanyolas), csak eppen nem New Age-es jelszavak vannak kiirva a nevtablajukra. Ebben a vonatkozasaban nem szeretnek vitat nyitni a temanak.

2: Ha egyszer en egy gyogyitova valnek, azon a napon az eletem megvaltozna. Megertenem az eletet, es meglatnam azt, hogy masok hol hibaznak. Meg is tudnam oket gyogyitani, hiszen gyogyito lettem. Viszont soha nem kernek penzt erte. Ez a ketto nekem valahogy nem jon ossze. Ha arrol beszelunk, hogy valaki meggyogyitja a lelkunket, es segit megtalalni a helyes utat, ez egy csodalatos gondolat. Viszont egybol elveszti csillogasat, amint utana odatessekelnek minket a kasszahoz.

Ha olyan csodalatos tudas birtokaban vagy, amit alig varod, hogy tovabbadhass, hogy jobb legyen a fold es a vilag, akkor miert kersz penz el ezert? Ezt most komolyan nem ertem. Nem rossz szandekbol kerdezek ilyesmit, hidd el!

En ettol nem itelem el, amit csinalsz, hiszen barhogyan is, de az emberek gyogyitasan faradozol, ami egy nemes cel. Szoval ne erts felre, csak a penzt nem ertem.

Udvozlettel:

Firefly

Előzmény: jutkic (23)