Feribá04 Creative Commons License 2001.12.05 0 0 695
Kedves Sportárs!

Én nem akarom védeni Lukas-t, mert egy kiálhatatlan nagyképű fasz volt és az utolsó idényében a +15 kilóval is neki volt a legnagyobb pofája. Ha nem cseréljük le Madison-nal akkor se a kupát nem nyerjük meg se a négybe nem jutunk be, akkor pedig ma nem biztos, hogy van Pakson kosárlabda. Ám néhány ponton mégis a védelmébe kell kellnem.

1. A kedve nem azért ment el, mert valaki qrva szorosan ráállt, hanem azért, mert senkitől nem kapott segítséget (elzárások). Boros kevés volt mellé. Zalánnal sokkal jobban megértették egymást, csak akkor már nem volt képes azt megcsinálni, mint 2 évvel ezelőtt. A sok éjszakázás a pluszsúly és a kor betette neki a kaput. Azóta sem fogott labdát és leszarja kosárlabdát. Igazi sportember.
2. "ha megnézed, az akkori Alba-Paks mecsceken mennyi volt Lukminas átlaga, meg fogsz lepődni" Te fogsz meglepődni azon, hogy egyáltalán nem lepődök meg.
3. "Te is szívesebben emlegeted az előző szezont, mint az azelőtti hármat, amikor az Albacomp nyerni járt Paksra" Naná! De megmarad emlékeim között mind a 15 szezon, amit eddig végigszurkoltam és a 98-99-es sok szempontból érdekes volt.
4. "hogy legutóbbi két meccsen ő volt a nyerőember, az véleményem szerint az Alba nagyon komoly kritikája" Illetve Fodor Peti nagyon jó húzása.
5. "Mostanában annyi történt, hogy a csapatotok végre jól vásárolt, nem csak sokat, jobb az edzőtök is. " Nem! Mostanában annyi történt, hogy új a szakosztályvezetés, megnézik mire adják ki a pénzt és a komoly lóvét az eredményekre adják. Olyan játékosokat vásároltak akik képesek maghalni a pályán (Zacsi, Feribá) és ehhez jött egy ambíciózus, vagány edző. Ebben igazad van.
6. "Mondjuk érdekes lehet a véleményed, hogy szerinted a jelenlegi Paks és az akkori, háromlitvános, Gulyás Robis Rezák-csapat küzdelméből ki kerülne ki győztesen?" Nagyon tetszik a kérdésed. Nézzük csak! Peti és Maci Laci között nagyon nagy a különbség. A játékosállomány közt már kevésbé. De! Mivel én védekezéspárti vagyok, ezért abból indulok ki, hogy ha a 98-as csapat minden játékosát egyenként lefogják, akkor meghalnak, mert nem voltak csapat. Geri megeszi Lukas-t, Feribá Gumit, Zacsi Borisz-t Laci pedig (a hagyományokhoz híven) majdnem biztos, hogy tartani tudja Robit. Ernő az Öreggel elbohóckodik. Egyik sem fog embert túl jól, de támadásban mindkettő megél. A megszerzett labdákból a mostani gárda szétfutja a nehézkes 98-as gárdát. Ezek után válaszolnom azt hiszem nem is kell.

Üdv.
Feribá04

Hajrá (mindenkori) ASE!!!!!!!!!!!!!