éfdgkldéjg Creative Commons License 2001.12.04 0 0 1905
... és mondjátok, élni még azért érdemes? (azért gondolom igen, sőt, mindannyian mégis belevágtatok).
Vgyuri: sejted egyáltalán hogy ha win32 helyett gcc és GTK-ra írnád át, mennyivel több usered lenne a világon (nem is kéne beruházni egy visual c-be, amin önmagában elég húzós...)? (lásd Ozi, csakhogy mostmár több millió unix (sun, bsd, linux, MacOSX) user van, akik csak wine alól látnák, mitöbb "poweruserként" fogékonyabbak a ketyerékre, értsd űrtájoló, mint a húgom...). Sőt, végső soron win alól is futna (cygwin)!

Ge: :-)

Navigate: próbáltátok már itthon az autóklubbal azt amit az adac meg az omtc tud: ha felfújódik az SRS, akkor sms-el elküldi a helyét (lásd siemens mobil tartozék). Szerintem 1-2 GPS-el több fogyna, ha másra is lehetne használni és ha megnézem az A3 és +-ok számát a fővárosban. Szvsz tök jó. Még a mentő is venne belőle :-)

Garmin map: én még nem láttam egyszerű polgár számára megfizethető digitális térképet ami konzisztens, friss és pontos lett volna. Én kirándulásra használom a GPSt, ahhoz meg úgyis a tracklog a lényeg, minden más szinte reménytelen, az autóutak amúgyis agyon vannak táblázva. Asszem Mo-n 2 km2-enként van "civilizáció", ha más nem egy mobil BSS...
Előzmény: Vgyuri (1904)