Feribá04 Creative Commons License 2001.12.04 0 0 679
Én sem úgy akartam beállítani Gerit, mint, aki veszélytelen a gyűrűre, hisz betörései, indulásai mindig jók, pusztán arról van szó, hogy Kompinak jobb a keze.
Simon Balázs: Ha a védője lassabb nála azt nagyon ki tudja használni, de a múlt évi Kaposvárban ő volt a leggyengébb láncszem. A mostani több sebből vérzik.
Boros Zoli: Alibi játékos. Támadásban sokkal alibibb, mint Simon. Kizárólag mákból tud sokat dobni (pl. tegnapelőtt). Emberfogásban jó.
Mérész Tomi: Elnézést rosszul írtam. Inkább Mérélsz? Tomi. Azt hiszem ez mindent elárul. Nála halvérűbb, szenvtelenebb, alibibb játékos soha nem pattogtatott Pakson. Maci Laci azonban így is beprotezsálta a válogatottba. Szégyen!
Pankár Tibi: Mindent vagy semmit! Főleg az utóbbi, de van úgy, hogy elkapja a fonalat. Nála inkább a lassúság, a képzetlenség és a kreativitás hiánya a probléma.

Azért az nem teljesen igaz, hogy a támadás Mo-on csak szükséges rossz, hiszen ha megnézed a rangadók pontátlagait, akkor az több, mint mondjuk az euroligás meccseké. Egyébként a 24 mp-es támadóidő bevezetésével normálisabb pontátlagok születnek, mind Mo-on, mind a többi európai meccsen. A tanácstalanság az NBA-ben is előfordul. Épp a hétvégén néztem a Wasinghton-Miami meccset ahol a fővárosiak a végén kizárólag Jordan-t keresték a labdákkal, aki igaz meg is oldotta a dolgokat.

Az hogy alacsony poszton nem vagyunk jók csak részben igaz. Hisz 1-es poszton Kálmán és Németh támadójátéka, illetve Zalán védekezése kielégítő nemzetközi szinten is. A gond a 2-3 posztokkal van. Zsebe Feri, Farkas Laci! Hol vagytok?

Üdv.
Feribá04

Előzmény: filippo (678)