burvinyek
2001.12.04
|
|
0 0
1900
|
Kedves micimacho !
Tudod, én úgy vagyok vele, hogy igyekszem válaszoilni a kérdésekre legjobb tudásom szerint, és megosztani veletek a lehető legfrisebb információkat. Sajnos, csak azt tudom mondani, amit nekünk mondanak. És evvel túl is tárgyaltam a témát.
WorldMap CD...hivatalosan ez a basemap CD formátuma. Ha neked nem felel meg, akkor nem kell megvenni. Csodát tenni nem tudunk. Kiemelném, hogy mi a GARMIN termékeket forgalmazzuk, nem gyártjuk. Amit a garmin.com-on találsz, azt megrendelheted nálunk. Az, hogy ezen kívül ( egyedül a GARMIN disztribútorai közül )térképet csináltunk a saját országunkhoz, csak egy plusz dolog. Aki ismeri a térkép license árakat, az talán tisztában van vele, hogy ez mekkora befektetés. Ehhez képest, már dolgozunk a következőn, amihez megvásároltunk egy komoly adatbázist, egy vadonatúj térképet az eddigi területekről, plusz még jó néhány város térképét. Ezen kívül egy teljesen új formátumú térképet kell kreálnunmk, aminek szinte semmi köze az előző Road térképhez.Most számolj utána, hogy mennyiért adjuk a Mo.-ot,szorozd meg avval a számmal, ahány emap és StreetPilot van szerinted itthon( nem túl sok ), és rájössz, amire mi is rájöttünk..ez egy nagyon hosszú távú befektetés..
Eddig, amit mi megígértünk, az, ha csúszott is, de végül meglett..én ezt tudom mondani.
Üdv,
Mihály Petra
Navi-Gate Kft.
|
|