QQRYQ
2001.12.03
|
|
0 0
1911
|
Hááát ez a Nagy Mihály nagyon buta ember, vagy legalábbis nem ugyanazt a meccset nézte amit mi... 6 kapura lövés... örülhet, hogy nem tizet kaptak! Ja és a Keszei sapkáját is ellopta (vagy örökölte). :)
"Komlósi kiállítása után már teljesen partiban voltunk a listavezetővel" Ja azért lett az eredmény 5-1... pedig két tizenegyesünk is volt és Cvitko gólja sem volt les... nahh és akkor már át is térhetünk sápi 'mester'-re: Tavaly a Vidi ellen csalta el a meccset vagy legalábbis "erősen tudása alatt teljesített" fogalmazzunk így. Amikor megláttam az újságban, h ő lesz a spori már féltem előre... na mind1. a lényeg az, hogy nem egy nehezebb meccset rontott el... bár múlkor a 'kopasz' fújta szét a meccsünket. a bírók a foci szinvonala alatt vannak az biztos! és ez azért nagy teljesítmény...
lényeg, hogy a csapat nagy kedvel és gólerősen játszott, bár azért így is Béla és Ferencz lőtte a gólok többségét, de legalább a többiek is gólveszélyesek voltak!
Jezdi esetét viszont nem értem, itt vmi nagyobb gond lehet, először egy kis húzódás volt, most meg már mióta nem játszik? 5 forduló óta talán? nem is tudom. Azért remélem nincs igazam...
HAJRÁ MTK!!!
QQRYQ |
|