Elfoglaltságaim miatt csak most tudom minősíteni a Hali elleni meccsünket. Szóval egyrészt baromi elégedettek lehetünk, kurva jó a csapat mentalitása, ha az utolsó előtti fordulóban ekkora előnynél, amikor általában minden csapat (a korábbi években mi is) csak a végét várja ennyire lelkes játékkal 90 percig támadva 5-1-re tudunk nyerni. Nem is emlékszem olyan MTK-ra amelyik ennyire gólratörően játszott volna minden körülmények között. Ha nincs a kiállítás és emiatt nem kell Cicó-nak lejönnie, és megkapjuk a két teljesen tiszta 11-est és a szabályos gólunkat, akkor mienk az év legnagyobb különbségű győzelme. De nincs ha.
Mostanra kicsit lehuggadtam, de ott a meccsen én is baromi dühös voltam a kiállítás után. Az összefoglalót látva Komlósi bizony ütött. Viszont a Ferenczi felrugása egyértelmű 11-es, még ha a riporter nem is úgy látta, és az összefogalalóba be sem rakták, amikor a végén a Zavát rugták fel az is egyértelmű 11-es. Nem beszélve a szabályos gólunkról. Szóval a Sápi megint állat volt, énszerintem a legrosszabb NB1-es bíró, mindig ezt csinálja (elöző idény MTK-Vidi 3-2, két piros lap, két tizenegyes). Most már minden fordulóban van valami balhé, amit a bírók provokálnak ki (Bede, Bukovics, Juhos, Sápi). Nem lenne rossz, ha a JT elgondolkozna, és nálunk is bevezetnék azokat az irányelveket, amelyek minden normális focival rendelkező országban már élnek, azaz nem egyértelmű szabálytalanságnál a támadónak fújok a védő ellen, határesetnél tovább engedem a lest, stb. Ettől függetlenül a véleményem ugyanaz, mint az UTE meccs után, nem kéne lesüllyednünk a Fradi, UTE és egyéb más szurkolótáborok színvonalára.
Szerdára hajrá MTK!
P.s.: Érdemes elolvasni az NB1.hu-n Nagy Mihály nyilatkozatát, aki szerint az MTK azért nyert, mert hat helyzetéből ötöt berugtak, illetve, hogy a kiállítás után partiban volt a két csapat.
Hajrá MTK!