juanhu Creative Commons License 2001.12.03 0 0 5442
Kedves Cosmo,

amelyek milliókat kényszeritenek kisebb-nagyobb csalásra, ügyeskedésre. Ezt az emberek egy idő után megszokják, együtt tudnak élni vele.

Ezzel valamelyst egyet is értek, irtam azt is, hogy Magyarországon rossz az adómorál, és kell hozzá legalább 1-2 generáció amig ez megváltozik.

Megjegyzem:

"Ha szegény nagyanyámra gondolok, akinek 35E forint a havi nyugdíja "

Ezt nem én irtam, mégis úgy látszik, mintha tölem idézted volna. Ezt Abszolut Nulla irta. Lehet, hogy összekeverted azzal, hogy idéztem töle.

"Ha hazamész Mo-ra, mostantól korrekten fogsz adót fizetni, mint azt az ember itt teszi USA-ban ?
Ki mondta, hogy itt korrekten teszi az ember? :) "

Ezzel nem mondtam azt, hogy itt nem korrekten fizetem az adót! Igaz, ezt sugallja, de mégse ezt mondja ki :) Ne higyj feltétlenül a sugallatoknak :)

"Én is sokszor kaptam minimálbért otthon, igy aztán csökkentettem az átlagot". Figyelembe véve, hogy Mo-n magas jövedelmed volt de mégis csökkentetted az átlagot akkor valami nem stimmel

Mi nem stimmel ezzel?? Nem értelek. Az átlagfizetést csökkentettem. És? Ettöl még fizethettem a törvényeknek megfelelö adót. Más a jövedelem és más a fizetés.

Előzmény: cosmopolitan (5441)