cosmopolitan Creative Commons License 2001.12.03 0 0 5441
Kedves Juanhu,

Akkor pontositom a jegyzőkönyvet:

1. Azt irtad, hogy "Én is sokszor kaptam minimálbért otthon, igy aztán csökkentettem az átlagot". Figyelembe véve, hogy Mo-n magas jövedelmed volt de mégis csökkentetted az átlagot akkor valami nem stimmel, ezt átadtam az ügyészségnek :)))

2.
Ezt nem akarom indokolni, önmagáért beszél:
"Ha hazamész Mo-ra, mostantól korrekten fogsz adót fizetni, mint azt az ember itt teszi USA-ban ?
Ki mondta, hogy itt korrekten teszi az ember? :) "

4. OK. elismerem, szegény nagymama 35000-ből nem szegény :(((

"Ha szegény nagyanyámra gondolok, akinek 35E forint a havi nyugdíja

Na igen, a nyugdijasok helyzete tényleg elég rossz, ez igaz"

5.-6. Jó neked.

Félreértés ne essék: engem abszolút nem érdekel, fizetsz-e adót Te vagy más Mo-n, itt vagy Cipruson. De az igen, hogy Mo.-n olyan viszonyok vannak, amelyek milliókat kényszeritenek kisebb-nagyobb csalásra, ügyeskedésre. Ezt az emberek egy idő után megszokják, együtt tudnak élni vele. És amikor olyan körülmények közé kerülnek, amelyben az USA átlag többszörösét is kereshetik vagy a magyar átlag 20-szorosát, ez az attitűd megmarad. Ezek a viszonyok csak generációk alatt fognak változni de közben lehetetlenség nemzetközileg versenyképes céget üzemeltetni a káosz és a jogbiztonság hiánya miatt. Ilyenkor az ember követi a multikat. A fentiek nem ellened irányultak személy szerint, sikeres lavirozást kivánok. Nekem elegem van belőle.

Előzmény: juanhu (5439)