szistipisti Creative Commons License 2001.12.02 0 0 491
Hú, hát nagyon nagyon…
A családnak is. Csendes, kényelmes és nekem most úgy tűnik, hogy egészen meglepően jól húz. Nyáron, amikor próbáltam (lehet, hogy a klíma miatt) nem tűnt ilyen fürgének. Az a legjobb, benne, hogy nagyon csendes, és még is húz. Szóval egyszerűen finom. Nagyon szép a külseje, belseje a sötétzöld kokpit a fa berakásokkal elegáns, és nagyon jó az illata (ezt csak a pszihés érzékeltetés miatt írom). Nekem úgy tűnik, hogy sok olyan hibát javítva látok, amit korábban a teszteknél kifogásoltak. Pl. kifogásolták, hogy könnyen leszakad a csomagtér ajtó kárpit, ha a fogantyúval húzzuk be az ajtót. Nekem ott csavarok vannak, nem kárpitbolhák, és az nem igen szakadhat le. Az index kar is finoman jár, soha nem váltott még át indokolatlanul fényszóróra. A kipufogó zörgést sem tapasztaltam. Teljesen el vagyok képedve az intelligencián, hogy mi mikor meddig világít működik stb. A képernyőn megjelenő új üzenetek mindig kellemes meglepetést okoznak (hú még ezt is… azannyát…). Nagyon nagyon tetszik a futóműve, akárki akármit is mond (a hegyekben lakunk) észre sem veszünk 90-100 nál olyan kanyarokat, amik korábban 70-nél is heves pulzusemelkedést okoztak a család hölgytagjainak. Szóval mindenkinek ajánlani tudom, ehhez hasonló árban nem tudok jobbat elképzelni sem nála. A téli csomag fényszóró mosójának „nyelvöltögetése”, az elektromos csomag tükörmozgatójának fülkörzése az ismerősök körében aratott igen nagy tetszést.
Egy élvezetes kellemes illatos finom kis (nem is olyan kis) társa az embernek. Nagyon lehet szeretni. A hibákról meg, nos hibák, azok meg nincsenek is. (Na jó egy azért van. Nekem nem működik az ülésfűtés, úgy, hogy hétfőn megyünk a szervizbe.)
Előzmény: knbm (490)