Xolo Creative Commons License 2001.11.30 0 0 17
Kicsit off, de
mi van ezzel a 40 km táblával? Nem hallottam még? 40 bekarikmázva pirossal nem ugyanaz mint 40 km pirossal? Esetleg 40 km/h pirossal? Erről van szó?

on

és mi van, ha az esztergagépet becipeltem a kocsiba, és ott esztergáltam a garázsomban a kocsimban a bézbólütőt? Akkor már lehet a kocsiban? :))
De komcsira kérdem. Hogy bizonyíccsák be, hogy nem ott csináltam. De igen. Ott csináltam. Oszt' kapják béé :DDD ( egyébként nem tartok ilyesmit ott)

Van erről egy sztorim:

Pár éve az unokabátyámmal a Balcsin voltunk. ( Siófok) A kocsit elég sokat kellett szerelni, tel az autó utastere mindenféle szerszámokkal, köztük volt egy b*szott nagy csavarnyúzó is ( úgy 20 cm volt a fém része.. nem tom a pontos szakkifejezést) Eléggé trehány személyek lévén a balcsira vitt cuccainkat csak behánytuk egy sporttáska mellé a csomagtaretóba, kb úgy nézhetett kia a csomagtartó, mint egy szennyesláda, ami otthon is van :)))
Bemegyunk reggel korán az ABC-be, jövünk ki, 3 majom nézi nagyon a ladát. Kérdezzük segíthetünk valamiben? Már pont ütni készültünk. Erre kiderült, hogy 3 civil ruhás fakabát. Személyi, forgalmi, stb... Ők most átkutatják a kocsit. Jó. Kérdi a majom, miért van ez a nagy csavarhúzó itt? Mondjuk azért, mert szereltük a kocsit, megnézheti, ott van minden szerszám mellette szétdobálva. Hát izé hozé... biztos kocsifeltörés miatt van nálunk bla bla bla. Azt mondja a majom a végén: Nehogy este egy feltörés miatt elkapjuk magukat, mert nagyon meg lesznek verve. Takarodjanak!

Szolgálunk és védünk... anyátokat. Na ekkor gondolkodtam el én is komolyan, hogy hogy is lehet ez?

Hogy is van??

Előzmény: kivi (15)