belfera Creative Commons License 2001.11.29 0 0 639
Ejha, szép termés jött össze tegnap éjjel óta!
Majdnem mindegyikre érkezett már válasz, de néhányra azért én is reagálnék.

Pécsi közönség:
Az elején nekem is egy kicsit vérszegénynek tűnt a szurkolás, de aztán jól belemelegedett a publikum. Szerintem egy végigszurkolt győztes meccs után kicsit leül az ember, szeretne megpihenni; gondolom ezért tartott egy ideig, míg újra felvette a közönség a ritmust (ráadásul a két meccs között volt 45 perc szünet).

Zacsi:
Szerintem Zacsit azért találja meg sok helyen a közönség, mert ő az előző szöv.kap., a jelenlegi szakmai alelnök kicsi fia. Ráadásul nem éppen látványos megmozdulásairól híres, sőt én még azt is megkockáztatom, hogy némileg "anti-kosárlabdát" játszik, ami természetesen lehet hasznos is. Szerintem nem nagyon van még1 olyan játékos, aki állandó 10 pont alatti teljesítménnyel, számos elhibázott hármassal és néhány assziszttal ennyi lehetőséget kapott volna a válogatottban + ennyi "nagybetűt" az NS-ben (lásd előző selejtezősorozat). Persze tudjuk, szükség van a védekezésére, csakúgy, mint Cziglerére, de úgy tűnik, hogy a közönség inkább a támadó játékosokra vevő.

Tegnap sem ellene szurkoltak a nézők, csupán furcsállották (szerintem jogosan), hogy miért nem cserél le a kapitány egy olyan játékost , aki 3x egymás után eladja a labdát.

Egyébként én attól tartok, hogy mivel némileg magtalálták Mészáros Junior-t Pécsett, ezért Körmendhez és Egerszeghez hasonlóan ott sem lesz mostanában férfi válogatott mérkőzés. Dehát sebaj, van még néhány "oroszlánbarlang" az országban, elég csak Budapestre, Kecskemétre vagy Pápára gondolni.

Feri bá!

A statisztikát a FIBA honlapjáról vettem, valószínűleg éjjel 1-kor már "nem fogott olyan jól a szemem". Bocs, hogy Zacsinak több pontot, és kevesebb hármast tulajdonítottam, valóban a 13/9 a helyes adat.

A BS egyébként egész pontosan "Blocked Shots".

sporttárs!

Te csúnya, kínozod itt szegény kosár-fan-eket!!
Hadd találgassak, csak nem magyar válogatottat igazol a Klíma-Vill? Ennek valóban lenne visszhangja, vagy esetleg 1(-2) újabb honosításnak, és ezzel együtt új légiós(ok) szerződtetésének.

Mindenkinek jó szurkolást szombaton!
Hajrá Körmend! Mindent bele Szolnokon!
Vasárnap pedig: Hajrá Albacomp!