bz_ Creative Commons License 2001.11.29 0 0 627
Fishtax, Feribá04!

Zacsival kapcsolatban árnyaltabban fogalmaznék: a közönség cserét szeretett volna látni két-három bénázása, ütemtelen megmozdulása láttán. A környezetemben többünknek volt az a benyomása, hogy nem élt együtt a játékkal, formán kívül volt. Nem hiszem, hogy a személye lett volna az alapvető probléma, mert egyrészt nem kezdettől fogva foglalkoztak vele (vagy ha igen, hozzám az nem hallatszott el), másrészt a "hullámvölgy" után gyors egymásutánban bezúzott két tripláját követően (amit annak rendje és módja szerint mindenki ünnepelt) abbamaradtak a bekiabálások, a morajok és a fütty is.

Bs: Blocks (Ne kérdezzétek, hogy miért nem inkább "Bl" :-)

Alapvetően én sem értem azokat, akik hazamentek a női meccs után (mint ahogyan azokat sem, akik PVSK-meccsre kimennek, de válogatott meccsre nem). Körülöttem ketten köszöntek el a társaságuktól, az egyik dolgozni ment éjszakai műszakba, egy hölgy gyermekeit pedig csak 9-ig vállalta a nagymama. Ezzel nem akarom megmagyarázni a bizonyítványt, biztos voltak más, vagy éppen semmilyen komoly indokkal távozók is, de ilyenek is.

Paradoxnak tűnhet, de egy országon belül két városból közvetíteni lehet, hogy nehezebb feladat, mint két országból. Nem tudom tényszerűen, de könnyen el tudom képzelni, hogy Franciaországban nem a magyar Sport1 közvetítőapparátusa (úgy értem, technikai személyzete és közvetítőkocsija) dolgozott, hanem a UPC francia partneréé vagy leányvállalatáé, míg a tegnapi Pécs + Debrecen felállást csak két közvetítőkocsival és dupla személyzettel lehetett volna megoldani, és ez esetleg meghaladta a agyar Sport1 lehetőségeit.

Hajrá magyarok!

Hajrá Pécs!!!

Előzmény: Fishtax (623)