Értelem Nyomozó Személy Creative Commons License 2001.11.29 0 0 74
Hali!

A Zürich biztosítót messze kerüljétek el, dillettáns banda.

Kedden bementem hozzájuk a Hungáriás értesítőmmel, amin rajta volt, hogy jövőre B10-be leszek és, hogy mennye lesz a díjam.
Megkérdeztem, elfogadják-e, és kötnek velem B10-be szerződést?
Igennel válaszolt egy 50 körüli csóka, egy olyan irodában, amin látszott, hogy zsír új bútorok vannak benne, a polcokon semmi irat, tök üres minden. Mintha tegnap nyitottak volna.
Közölte velem, hogy kell egy felmondó nyilatkozat a HB-től.
Szerdán visszamentem vele, hogy na akkor kössünk B10-be.
Közli velem az ürge, hogy nem fogadhatja el, mert rászólt a főnökség.
Ne csinálja, tegnap direkt itt voltam megkérdezni.
Nem tehet semmit ma reggel szóltak rá.
Jó, akkor hogy lesz nekem b10-m, kérdem.
Most megkötjük a0-ba, majd, ha a Hungária kiküldi az igazolást, mert ez csak értesítő, bár Hungáriás papíron, akkor átraknak b10-be.
Akkor erről kérnék egy írásos igazolást, ő ilyet nem ad, mért is kéne adnia?
Mert tegnap óta sokminden másképp van, mi lesz itt még Január végéig?
Arról nem is beszélve, hogy kijön az első negyedéves csek a0 szerint, aztán b10-be megyek és vissza kell küldjék a díjat, amiért mehtek majd be a postára, csomó felesleges macera.
Szóval nagy a rend náluk, az összes biztosítást köthetik majd újra, mert a0-ba kötnek mindent.
De az biztos, hogy ha nem lesz b10, szétkapom az egész irodád, s a pasi fejével kezdem.
Az csak hab a torán, hogy nem igazán sikerült kiszámolni hány éves is lehetek, és csak hosszas győzködés árán tudtam meggyőzni, hogy elmúltam 25 éves. Már ott tartottam, hogy leszámoltatom vele az ujján.
Bánom, hogy megkötöttem vele, mentem vona az Európához, nem sokkal több és ennél csak jobb kiszolgálást kaphattam volna.