JO Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1008
ÜDV!

A napszemüvegről általában:
Én 1400 Ft-ért vettem Avangliont (vidéken vettem, de biztos Pesten is lehet). Nem akarok egy 8000 forintos szemüveget összetörni:) Viszont ezt érdemes bevizsgáltatni valami jobb helyen, hogy rajta van-e az UV réteg.

Hordani csak akkor kell, ha bármi nyoma van a napnak vagy UV lámpa van a környéken. PL ködben nem kell hordani, vagy ha nem tudod megállapítani merre van a nap. Az UV ellen kell védeni nem a fénby ellen. Ha látod az árnyékod, vagy meg tudod állapítani merre van a nap viszont azonnal érdemes feltenni!:)

Az én szemeim -1,75 és -1,5 voltak. És megérte megcsináltatni. Szvsz kb olyan 1 alatt már nem érdemes, mert túl drága.

Kedden és szombaton vannak kezelések. Kb 7-10 nap mire sorra kerülhetsz egy neked tetsző időpontban, a vizsgálattól számítva.

"Bár még jóanyám utánakérdezősködik a dolgoknak, bár nem tudom miért... de jobb biztosra menni. "

Nekem anyám orvos és eleinte nagyon szkeptikus volt. Aztán elmentünk a Sote I: sz. szemészeti klinikájára dr. Nagy Zoltán Zsolthoz (?), ő vezette be ezt az eljárást nálunk és néha még dolgozik az OM-nek. Ott elmondtak mindent korrektül. Szóval azóta már anyám is hírdeti másnak!:))

m.t.:
JO

Előzmény: Smiti (1007)