- Coupe: hát ez szerintem is hülyeség, pont most amikor szeretnék venni egyet... :)
- punto, meg compact kabrió: erre azért nem hiszem, hogy akkora kereslet lenne, nem hiszem, hogy ez akkora hiányosság lenne. Ott a barchetta, nem is olyan drága.
- Stilo: lehet, hogy csúnya, de lehet, hogy ez kell. Eddig milyen szép volt minden Fiat, mégsem voltak pénzügyileg sikeresek. Én inkább azt mondom, hogy legyen a csúnyácska Stilo nagyon sikeres, és emellett továbbra is gyártsanak gyönyörű és sportos Alfákat meg Lanciakat.
- középkategória: hát igen, itt gyenge. Ott az Alfa 156, de az nem egy családi autó.
- Lybra: hát igen, itthon nem nagyon lehet hallani róla, a Lancia annyira ismeretlen nálunk, hogy aki nem olasz-fan, valószínűleg nem is tudja, hogy létezik ilyen típus. Persze lehet, hogy mondjuk a németeknél jelentősebb marketinget fejtenek ki.
- Nehogy már csúnya legyen a Thesis! Nekem nagyon tetszik, igazi olasz design. Sőt, megkockáztatom, hogy sikeres is lesz!
Mindegy, jövőre kiderül, hogy széna vagy szalma. Mondjuk nem árt ha belehúznak, mert a németek szokás szerint erősek, a franciák meg iszonyatosan nyomulnak. Nem lesz könnyű tartani a tempót.