Értem. Alakítsunk egy ütőképes magyar válogatottat. A keret:
Pl:
Bukva, Ivkovics, Lapov, Edmonson, Williams, Mujanovics, Dzunics, Pavlovics, Kálmán, Németh
EB selejtező: Magyarország - Románia
Helyszín: Kaposvár (a hazai válogatottakra való tekintettel)
A mérkőzés előtt felcsendült előbb a román (amit a közönség végigfütyült), majd a magyar himnusz, amit a jelenlévők a játékosokkal együtt végigénekeltek.
A meccs egyébként sima volt. A jobb erőkből álló, rutinosabb magyar csapat simán verte a kulcsjátékosai hiányát jelentősen megérző román válogatottat. A hazaiak játékában ugyan adódott hullámvölgy, de a közönség támogatásával (RIA-RIA HUNGÁRIA, MAGYAROK!, HAJRÁ MAGYARORSZÁG!) a csapat túltette magát a hibákon és összességében teljesen megérdemelten nyerte a találkozót.
Na neee!!!
Azt hiszem ma kedvenc témává válik nálam a honosítás, mert a körmendi topic-ban már leírtam véleményem a Madison-Mujanovics ügy kapcsán és ez áll (sőt inkább áll!!!) a magyar válogatottra is. Nem érdekel mit csinálnak a németek. Felőlem Bradley után akár az egész NBA-t lehonosíthatják, én akkor sem akarok olyan VÁLOGATOTT sportsikernek örülni, amit nem MAGYAR emberek érnek el. Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem ez a véleményem! Mit gondolsz Greminger Jani, Gellért Sanyi, Morgen Frici vagy az egész 55-ös Európa bajnok csapat milyen érzésekkel tekintene büszke válogatott utódaira?
Cziglerrel kapcsolatban az a véleményem, ha sérülése nem akadályozta pályára lépését, akkor ugyanúgy elítélem, mint Gulyást vagy Dávidot, de hogy mi az igazság azt se te se én nem tudhatjuk. Emberileg (nem mint szurkoló), ha Laci és Zalán úgy döntene, hogy többet nem lesz válogatott azt meg tudnám érteni, mert amit ők válogatott színekben a közönségtől kaptak az nyomdafestéket nem tűr. Emlékezzünk pl. az egerszegi magyar-horvát meccsre! Én ezt akkor is undorítónak találtam, pedig a két fiú ekkor még nem a piros-kékeket erősítette.
Üdvözlettel:
Feribá04
Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!
Egyébként egy közkérdés: Minden csarnokban betiltották a pénztárszallagot?