Smiti Creative Commons License 2001.11.26 0 0 997
Üdv mindenkinek!

Nos, érdeklődésem a témával kapcsolatban nem újkeletű, már régóta latolgattam a dolgot, de még fiatal voltam. A szemüveg negyon zavart, nem adta a kellő szabadságot, de nélküle nem láttam jól messzire (ha jól emlékszem, csak 2 és 2.5 -ös a szemüvegem), ez nagyon kellemetlen pl.: suliban mindíg elöl kell ülni, nem ismerek meg embereket az utcán messziröl, stb., de ezt gondolom már ti is átéltétek. Kontakt-lencsét is próbáltuk, de túl szűk a szemem, ezért nem tudom rendesen berakni sem + reflexből összehúzom a szemem. Rengeteg kérdésesm lenne, ha válaszolnátok, rettentő hálás lennék!

1. Melyik eljárást javasoljátok?
2. Melyik céget javasoljátok? ( Én speciel az Optik-Med -et szemeltem ki magamnak, mert nekik van Győri rendelőjük is. Sajnos nem Pesti vagyok, bár van ott egy lakásunk, de inkább maradnék Mosonmagyaróváron :).
3. Ha valaki a Győri klinikán volt, annak szivesen várom tapasztalatait
4. Mit lehet és mit nem és meddig a műtét után? (Számítógépezés, súlyzózás, disco, cigizés, füstös helyen lenni, mozi, TV, olvasás, stb.)
5. Hányszor kell kontrollra menni?
6. Két szemet megműteni kb mennyibe kerül?

Be kell vallanos, hogy idáig egy kicsit a Hofi szemműtős dumája is visszatartott: Most így hirtelen nem tudom, hogy melyik albumon mondta, de biztos vagyok benne, hogy sokan hallottátok:
"És akkor jön a szuri! Egyet ide, hogy ne pislogjál, egyet ide, hogy mozogj, egyet ide hogy ne sz*rd össze megad..." Sokáig azt hittem, hogy ezt még ma is így csinálják :)))
Hát, egyenlőre ennyi, előre is köszi :)

Schmiedt Zoltán