Iopee Creative Commons License 2001.11.25 0 0 1275
Sziasztok,

múlt héten Ausztriában voltam, itt meg pezseg az élet. Több mint 100 új hozzászólás azóta...
Kutyás balesetem nekem is volt, szerencsétlen kutya úgy termett előttem egy pillanat alatt, hogy csak a kormányt tudtam félrekapni, de ő is pont arra ugrott :( Kutyus sajna kilehelte a lelkét, 406-osnak meg darabokra tört a jobb eleje. PUG Kovács számlája majdnem 600 ezer... Ilyenkor áldom a cascót...

Ügyfél kérdésben csatlakozom a szolgáltatóiparban dolgozók népes táborához, szintén ebből élek, az emberi kapcsolat a legfontosabb, munkám legalább 90 százaléka az ügyféllel való beszélgetésben merül ki és hát kollegáimmal vállvetve nyaljuk ki az ügyfelek valagát, akkor is ha az történetesen tényleg hülye (mert azért vannak nehezen kezelhető ügyfelek is), de ha ő a vevő akkor ő szent. Szóval az ügyfélnek mindig igaza van, ha kicsit nincs igaza, akkor is igaza van, ha nagyon nincs igaza, akkor pedig, udvariasan megmondom neki, hogy ebben nincs igaza, de ezt és ezt lehet tenni. És ez nem is olyan nehéz. Sokkal könnyebb megoldást keresni, mint veszekedni...

üdv. iopee