"És sokszor még a tanulás sem elég, - lásd, te is főiskolát végeztél, oszt a gondolkodásmódod milyen primitív maradt."
Tény, hogy kicsit elragadtattam magam és nem komolyan gondoltam a baltás dolgot, de engem már rohadtul idegesít az, ami e téren folyik. Mindenki csak löki a dumát, hogy még több pénzt a cigányoknak, még több pénzt. Senki sem veszi észre, hogy olyan, mintha feneketlen kútba dobálnánk. Arra lusták ezek az emberek, hogy magukat tisztán tartsák, fürödjenek. Magam sem hiszem, hogy ennyire hülyék legyenek, hogy ne értsék meg a fontosságát az iskolázottságnak és a tanulásnak. De ugye minek erőltessék a dolgot, ha majd "a magyarok úgyis eltartanak minket, minek dolgozzunk, meg tanuljunk" elv érvényesül köreikben. Meg könnyebb a segélyt néhány nap alatt elinni, elszórakozni, mint beosztani. Utána meg sírnak, hogy nincs pénz. És néhány barom politikus meg támogatja a megélhetési bűnözést. A gagyitévék egyből rohannak, ha önkényes lakásfoglalókat költöztetnek ki, hogy mekkora rasszizmus van itten. Én erre azt mondom, igenis ki kell őket dobni onnan! Nem érdekel hány kiskorú gyereke van. Ha nem tudja őket eltartani, nem kell bevállalni! De akkor sincs joga ahhoz, hogy más lakásába, amiért nem ő dolgozott meg, beköltözzön. Szerintem "aki nem dolgozik, az ne is egyék". Én is lakásra spórolok a menyaszonyommal és szívesen vállalnánk már gyereket, de sajnos mind a kettő nem megy. Az anyagiak korlátot szabnak. És én a gyerekeimet tisztességesen szeretném felnevelni, nem mocsokban meg koszban. Ez a különbség közöttük iletve közöttünk!
"Nagyapádra voltak, akik azt mondták, hogy koszos proli."
Tudod én erre inkább büszke vagyok, mint sem szégyenleném. Ő dolgozott és a saját két keze munkájával nevelt fel 3 gyereket, nem pedig segélyekből, a más pénzén, mint ezek a szemetek!
"akkor nagyon könnyen találhatod magad egy olyan helyen, ahol rövid időn belül mélyreható ismereteket szerezhetsz arról, milyen is egy cigány közelről."
Ezekről van már közelebbi tapasztalatom, de tudod én valahogy nem félek tőlük. Azért mert hangosak és kisebbségiek, nem kell tőlük megrettenni. Ha te félsz tőlük, az a te magánügyed. Engem ne félts!
AMF