glashuette
2001.11.25
|
|
0 0
2958
|
APT: Köszi a segítséget előre is, őszintén szólva a pénzem megvan az órára, csak lenulláznám magam. Meg is venném, ha 50%-ot fizethetnék most, a maradék 50%-ot pedig 2 év alatt kellene kicsengetni. Mondjuk egy banknak, tehát a kereskedő a pénzéhez jutna. Megkérdeztem az OREXET náluk nem megy, csak a 70 ezres Doxákra adnak kölcsönt (hehe, gondoltam magamban, jó vicc). Istenem, mekkora céget csinálnék, ha ilyen jó helyen lévő boltjaim lennének mint az OREX-nek. Teljesen begőzöltem, pláne mióta láttam a LUC 1.96, a Lange Sax-o-mat és a Patek 5055 ref. összehasonlító tesztjeit. Egyértelműen az 1.96-ost hozzák ki a legjobbnak. Azért a sax-o-mat is egy dögös darab, majdnem olyan szép, mint a LUC 1.96. (a rotorja talán szebb is, merem állítani, az öröknaptáros változata pedig a csúcs, de hát annyi pénz a világon nincs talán). Két kérdés a LUC 1.96-al kapcsolatban: 1. a hattyúnyakas finomszabályozásnak melyek az előnyei más megoldásokhoz képest? 2. a LUC 1.96 dupla rugóházába nyilván nem tudnak 2 teljesen egyforma rugót rakni, nem lesz ebből gond évek múltán? |
Előzmény: APT (2952)
|
|