APT
2001.11.23
|
|
0 0
2952
|
GLASHUETTE: Az igazság keresése rögös út. Én még nem találtam meg... De a lényegre térve: az elmeállapotodat biztosan nem minősíti negatívan a L.U.C. 1.96 iránt lobbant olthatatlan vonzalmad, mi több, nem is vagy ezzel egyedül, nekem is elködösül tőle a tekintetem. Ez a szekezet nagyon komoly darab, csodásan eltalált körítéssel. Ami az árát illeti, hát én olyan árakat láttam, hogy 9100 euró sárga aranyban, 9480 fehér és vörös aranyban, a platina állítólag elfogyott. Ez nettó 2.275, ill. 2.37 millió Ft. Nyilván elméletileg ennél legfeljebb 25-30%-al drágábban kellene tudni hozzájutni idehaza. Hogy az OREX mennyiért szerezné be Neked, azt nem tudom, de gyanítom, hogy nem viszik túlzásba a jutányosságot, de nekem főleg a tényleg nulla szakmai háttér miatt vannak a bögyömben. Egy ilyen költségesen fenntartható, exkluzív üzletbe nem értem, hogy nem képesek értelmes, használható, szakmailag is képzett eladókat (legalább mutatóba) felvenni. A kisasszonyok ugyan nagyon dekoratívak, de mégis jobb lenne, ha ott sem lennének. Meg kellene próbálni direktben importálni az órát. Ha tényleg nagyon elszántad rá magad, megpróbálhatok segíteni az órás kapcsolataimon keresztül.
TE_O: Az én SICURÁmon nincs sorozatszám, bár a hátán szép nagy korona az van (igencsak ROLEX-et majmoló topográfiával). Korban a 70-es évekre, esetleg a 60-as évek végére taksálom.
ORAGYUJTEMENY |
Előzmény: glashuette (2947)
|
|