Sziasztok!
Tegnapra ígérték, de ma jött csak meg az autó a szalonba. De, csak hétfőn érnek rá foglalkozni velem, mert úgymond sok autó érkezett, és nincs idejük. Ez nagyon gyenge munkaszervezésre vall.
Nem elég, hogy több mint 2 hónapot kell várni, és végre mire megjön, még azért szívatják az embert egy kicsit. Lehet hogy 2 hét is elég lenne a kocsik legyártásához, csak így próbálják azt az érzést kelteni, hogy hű de sok megrendelés van ezekre az autókra.
Azt mondjátok, hogy mit számít ez a pár nap már? Én azt mondom igenis számít. Megígérték, délben már ott volt az autó, de hát péntek délután kinek van kedve dolgozni. Tényleg vártuk már az autót, most meg itt szivóznak velünk. Olyan, mint amikor a gyerekednek megígéred a karácsonyi ajándékot, de 24.-én este azt mondod, hogy sorry, de nincs kedvem foglalkozni a fával, meg a csomagolással, mert elfáradtam. Majd holnapután, vagy azután.
Azért ez valahol mégis szemétség. Szerintetek megírjam a Renault Hungáriának is?
Ps: Azért vagyok kiakadva, mert tényleg nagyon vártuk az autót, de most sikerült elrontani az örömünket :((((