Kifli007 Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1858
A képekből nem nagyon kell következtetéseket levonni, de azért ha kinn voltál a meccsen, akkor láthattad, hogy mennyire volt parázs a hangulat. Én általában egy szót se szólok a meccseken, szeretem magamban nézni a meccset, de nem is állok a Blue Frontban. A BF igazából csak akkor hangos, ha presztizsmeccsről van szó. És ugyan a meccs végére kétségetlenül többen lettek, de az elején 8-10 srácot láttam ott.
A nálunk lévő jugók az én véleményem szerint a legjobb magyarországon játszó idegenlégiósok, leszámítva Branezsacot. Énnekem a Szmiljanics a kedvencem, ezen a poszton a Lőrincz óta ő a legjobb, és amellett, hogy baromi jó védő, nagyon jól fejel. Jezdiben a megbízhatóságát és a jó irányítóérzékét szeretem. Lazics kezdi összeszedni magát, szépen csendben dolgozik és egyre jobb lesz, tekintve, hogy négyéves szerződése van, szerintem fogjuk mi még őt nagyon szeretni. Branezsac viszont a teljes antitalentum, reménytelen, hogy betaláljon, kéne már másnak is esélyt adni.
A vasárnapi baromi nehéz meccs lesz, szerintem abszolút háromesélyes. Én bízom abban, hogy a rangadókon mindig jobban játszunk.
Hajrá MTK!