Timberland
2001.11.22
|
|
0 0
1837
|
Üdv!
A "bennfentes" fiúktól szeretnék segítséget kérni, hogy mit csináljak az etrex Vistammal ha elrepedt a kijelzője, azaz pontosabban az LCD-vel nem lett semmi csak a "fölötte" lévő műanyag repedt el valahogy. A röhej hogy még én magam sem tudom hogy hogy történt mert nagyon vigyáztam rá (nem ejtettem le stb.) csak hogy most elővettem láttam hogy elrepedt és nagyon bosszankodtam. Elvileg ha nem lennék rá "igényes" simán használhatnám mert nem a kijelző közepén repedt el több irányba hanem a szélén (tehát elvileg nem nagyon zavaró) de engem mégis baromira "iritál"... Kérdésem hogy ez cserélhető-e és mennyi idő mire megcsinálják arról meg nem is beszélve hogy mennyit kérnek érte.
A készüléket Mo.-on vettem egy cégtől (nevet nem mondok, mert nem akarok reklámot annyit elmondok hogy nem a legnagyobbtól aki a Garminokat meg másokat forgalmazza) még tavasszal vettem szóval az egy év garanciába benne vagyok de erre szerintem úgyse szól úgyhogy nem nagyon erölködök hogy ingyen megússzam inkább az lenne a kérdésem hogy hová kéne vinnem hogy a lehető leghamarabb elintézzem, mert ott ahol vettem úgyse foglalkoznak vele, hanem elküldik más cégehez (szerintem) az meg csak plussz idő meg pénz. Ja és a legfontosabb hogy árba mire számítsak legalább közelítőleg?!
Más; ahol vettem a készüléket (több mint fél éve)kértem hogy ha van magyar nyelvű "valami" a Vistára szívesen fogadnám persze hogy nem volt (ezt különben megértem, de megigérék hogy amint lesz elküldik. Gondoltam is utánna hogy na nekem sem lesz magyar nyelvűm, de lám csodák csodája tegnap kaptam egy levelet amibe elküldték a használatit és nagyon örültem főleg mert szerintem egész korrektül sikerült lefordítaniuk az angol használatit. Had ne említsem a Magyar nyelvű softwerest fordítást ami szerintem, hogy is mondjam hagy némi kívánnivalót maga után; mindenesetre minden tiszteletem azé aki vette a fáradságot és megcsinálta a softwerest fordítást (hosszú éjszakákon át:) a Vistara (mindenki tudja kiről van szó). Ami a lényeg a magyar fordításba láttam a WAAS-ról szóló részben hogy zárójelbe a fordító aláírta hogy "bevezetése 2003 tájékán várható", törtem a fejem hogy ez csak nem lehet az eredeti fordítás mert Amerikába már létezik kb.1-2 éve viszont ez tényleg igaz hogy a WAAS néhány éven belül nálunk is "elérhető" lesz vagy csak szeretnénk ha az lenne mindenesetre ez nálam azért nagy szó mert kis hazánkba szerintem még a GPS "fejlődés" terén igencsak "megállt az idő" és jó ha az ember néhány évente hall valami újdonságot hogy "Majd talán egyszer nálunk is lesz ez vagy az...."
Várom érdemi segítségeteket a kijelző ügyében!!!
Köszönöm mindenki válaszát és hozzászólását a témához!
- T i m b e r - |
|