Feribá04 Creative Commons License 2001.11.22 0 0 556
Egy pillnat. Nem azt írtam, hogy nemzetközi meccsen, hanem azt, hogy komoly nemzetközin. A válogatottban amióta húzóember talán egyedül a horvátok elleni meccsen játszott nagyot. Igaz nem is nagyon kerültünk össze nagyokkal, de élesen él bennem a paksi lettek elleni meccs és most sajnos a tegnapi teljesítménye is. Kálmán Laci stabil kezdő lett az EB-n, jó teljesítményt nyútott, így az ilyenirányú válogatottbeli rutinja értelemszerűen több. Azon hogy Isti piros-fekete színekben mit csinált a Saportában sajnos túl sokat kellene most gondolkodni (nem is emléxem hányban lett stabil kezdő Körmenden), ezért írtam, hogy cáfoljatok meg. Abban azért egyetérthetünk, hogy sok tegnapihoz hasonló meccsre lenne szüksége és igazán naggyá válhatna (nem csak akkor dobna sokat, ha megy a távoli). Az is probléma lehet neki, hogy a karmesteri pálca jelenleg Kálmáné. A Falco meccsen is egyértelműen látszott, hogy támadásban sokkal jobb teljesítményre képes, ha ő irányít és nem Toroman. Ez nem probléma. Nagyon bízom benne, hogy szombatra összeszedi magát és szokásos gyors ritmusváltásaival, illetve pontos távoliaival őrületbe kergeti a letteket. Ennek a válogatott érdekein kívül azért is örülnék, mert Isti - hozzád hasonlóan - nekem is az egyik kedvenc játékosom.

Üdvözlettel:

Feribá04

Hajrá MAGYAROK!

és

Hajrá ASE!

Előzmény: belfera (554)