Na akkor kezdem sorban. :)
1) Ezt a szimpi dolgot szerintem nem értem. :)
Valahogy nem áll össze a mondanivalód...
Mindenesetre én is látom, hogy egy nagyon profin felépített országod van, és bizony a én is szívesen látnálak a szövimben. De csak mint szükséges rosszat... Mert amint te is írod, a te országod csak egy dologra alkalmas, és én azt álatlában (tisztelet a kivételnek) mélységesen elítélem...
2) '...te biztos gnóm vagy és most mellébeszélsz. nemigaz, hogy egy gnómnak ellen lehet állni ha azonos a földetek!!!'
Olyannyira gnóm vagyok, hogy ezt már közöltem is a 7. hozzászólásban. :)
Nem azt állítottam, hogy a gnóm nem erős, hanem hogy az új szabályok jobbak, és csökkent az előnye.
És bizony, hogy ellen lehet neki állni, még akkor is, ha maradt a legerősebb...
3) 'a gnóm nem 20% százalékkal hatékonyabb azoknál, akiknekcsak 30%-ot ad a tekijük, nem 10%-kal az 40%-osoknál, és nem 0%-kal azoknál, akik szintén 50%-osok vlmilyen tud.-ban.'
Aha... És én állítottam ilyet???
Talán elolvashattad volna, amit írtam... :(
4) 'sokan főlleg gnómok és supportok etetik a néppel!'
Senki, akinek esze van, nem állít ilyet, se a gnómok, se a support...
5) '100 heki barakk 6000 elit 5200 elit :-)) ja ???
+ haderőtud. *1.5 *1.4
az mennyi előny: kb. 24% előny mem 10%
ezt számold csak végig!'
Király, tehát akkor ezexerint át tudsz ütni 24% előnnyel 30% védelembónuszt. :)
Szóval akkor mért is nem igaz a példám?:)
6) 'szóval van 1 600 hekis táblám. a gnómnak kb 80 heki feleslege van(- a könyvtár? abból mennyi kell azt nem tudom?)'
Igazából nem értem, mihez képest van feleslege, de a kérdésre tudok válaszolni.
1600 hekin gnómnak kb. 75 könyvtárra van szüksége a tekercskopás ellensúlyozására. (meg kell ugye 20 körönként 4 millió arany az írásra...)
Valamit elszámoltál, ennél az 5 ha különbségnél azért erősebb a gnóm. :)
Izé, most látom, hogy ez a tábla lehet, hogy csak 600 hekis? Számolom...
600 hekin 27 könyvtár. Az meg túl sok helyet hagy... Ennyivel nem erősebb.
7) 'aki eddig ember volt dobja ki az országát?? mennyi idő és pénz. és miért, mert elcs* a szabályokat és most javítanak. igy az emberek pénzén?'
Őszintén szólva az embereket valóban kapitálisan megszivatták... De lássuk be, az eddigi tükör tényleg értelmetlenül erős volt. 2000 ha-on elvegetáltál 8000 varival... Röhej...
A változtatásra tehát mindenképpen szükség volt.
Az más kérdés, hogy most viszont ezek a kiélezett országok gyakorlatilag életképtelenek lettek. Ez meglehetősen kellemetlen (enyhén szólva). :(
Talán ha nem ilyen hirtelen vezették volna be a változást, lehetett volna készülni.