night: Nyomaba sem er? Termeszetesen nem, hiszen Koontz nem is azt az utat jarja amit King. Bevallom az elso konyveit azert vettem meg, mert rajta volt egy "reklamcsik": Stephen King melto vetelytarsa. Nehany konyve elolvasasa utan rajottem hogy ez nem igaz, nem lehet a vetelytarsa. O nem horrort ir, krimit, pszicho krimit(psycho thrillert). Igazad van.
Ocskak, higak, sablonosak? Vannak "gyengebb" konyvei, ez ketsegtelen. Sot, olyanok is amelyek erosen kilognak a sorbol(Tik-Tak). De ezek is hozzatartoznak, reszei eddigi munkassaganak, meg kell ismerni oket(na, ez utobbi ugy hangzott mintha egy igazi DRK "fanatikus" mondta volna :)). Nagyon bele tudom elni magam a helyszinbe, ahol a regeny jatszodik, es a figurakba akikrol a konyv szol. Be sem kell hunynom a szemem(olvasas kozben nehe lenne :)), es latom azt amit lattatni akar, erzem amit ereztetni akar velem. Es meg tobbet :). Szerintem nagyszeru iro. Remek ember lehet. A Csapdaban c. kisregeny elotti eloszava brillians, mar-mar Duglas Adams-i(ha szabad igy fogalmaznom).
Igen. Megjelent a Maszk c. regenye. 1090 Ft-ert barki felrakhatja a polcara. Ha nem rendelkezik polcal akkor ez az osszeg 11080Ft is lehet(egy jobb polc 9990ft). En mar megtettem :).
ui: Je, most nezem mi all az uj konyv boritojan: A pszichokrimi elo klasszikusa. :)