Nekem szerencsére régifajta mazdám van. (mint egy lada) ha uj tipus lenne, biztos nem állnék neki gyürüzni. Nem a szakmám az autoszerelés, de szerencsére van közöm hozzá:)
Gangsta! A Maróti könyvesboltban érdeklődtél már? Nekem egy Haynes féle könyvem van a kocsihoz,abban benne van szinte minden.
A fütőradiátor még az enyémen is jól el van dugva a müszerfal alá, pedig a legkezdetlegesebb 323-as, de nem kell kiszedni a müszerfalat, csak jól be kell alá mászni.
A 4400Ft/óra szerintem is iszonyú sok pénz, ráadásul azt nem hiszem el hogy 3 nap lenne kiszedni és kitisztitani egy szakszervizben. Én 4 óra alatt megcsináltam pedig nekem nincsenek speciális célszerszámaim, és nem javitok minden nap autót. Csak egy kis odafigyelés kell hozzá.
Egyébként jelentem az akció óta úgy füt hogy csak na!!:) Max. ventillátorfokozaton is jó meleget fúj.
Pigmy. Inditáskor nem füstöl csak amikor már bemelegedett. Ha nyomok egy bő gázt akkor szép kék füstöt hagyok magam mögött. Már minden elő van készitve, pénteken mütét.
Akashi