Kifli007
2001.11.21
|
|
0 0
1843
|
Hát mondanám, hogy szép volt fiúk, de nem volt szép, sőt baromi szar meccs volt. Ha az első fél órában esélyt nem adunk a Vidinek, hogy labdába érjen, akkor nem tudom mitől eshetünk vissza ennyire? Bár nekik még így se volt helyzetük. A nem megadott gól meg miért nem volt gól? A kiállítás tök jogos volt, a labda már rég nem volt ott, és szándékos utánrugás történt. Viszont egy ilyen hülye bírot én elküldenék Angliába levezetni egy meccset, nézze meg, mit kapna a közénségtől, ha ilyen hülyeségeket fúj le. A játékosaink közül a Brazsenac meg a Balaskó megint nagyon rossz volt. Egyszerűen nem értem Bognár Gyurit, miért nem ad egy perc esélyt sem mondjuk Juhász Robinak. Madar sajna megint nagyon gyenge volt, majdnem gólokat kaptunk róla. Füzi meg gyengébb volt, mint szokott lenni, a Macedónok elleni meccs csak nem volt ennyire megerőltető. És Cicó meg Kanta megint csak ültek. Viszont a Zava, meg Lazics kezdi magát összeszedni, ami azért biztató. Győri meg Jezdi még mindig nagyon hiányoznak. Baromi nehéz lesz a Dunaferr ellen.
Ennyi volt rövid értékelésem, a lényeg: újabb 3 pont!
Hajrá MTK! |
|