Kifli007 Creative Commons License 2001.11.21 0 0 1829
Na akkor ma este hajrá MTK, én igazság szerint háromesélyesnek tartom a meccset, bár ha hozzuk a hazai rangadókon megszokott formánkat, akkor nincs ellenfél. Viszont közeleg a tél, amitől én ffélek egy kicsit az átigazolási időszak miatt. Mindenki pletykákat beszél fradi-MTK cserék miatt. Egy MTK-s játékos, (ne kérdezzétek, ki, mert nem akarom, hogy bármi baja legyen abbúl, hogy kiadta az infó, annyi legyen elég róla, hogy a nagycsapat tagja és minden héten játszik) azt mondta, hogy télen négy játékos visznek tőlünk el a fradiba, azt még nem lehet tudni, hogy kiket (vagy nem akarta elmondani). Ha ez igaz, akkor énnekem a Hali elleni lesz az utolsó MTK-meccsem amin kinn voltam és attól kezdve én RAFC meccsre fogok járni. Egyébként szintén zuhanyhiradó jelentette, csak sokkal megbízhatatlanabb forrás azért, hogy télen Illés-Pinte csere lesz. És az a baj, hogy a Várszegi mindenki véleményére szarik, úgyhogy nem hiszem, hogy érdekelné, mekkora felzúdulás lenne ebből. Amellett, hogy a fradiban a Gerán kívül egyetlen olyan játékos nincs, aki ezt a mostani MTK-t erősítené, arról meg van egy gyanum, mit kapnánk, ha idejönne. Ja és ugyanez a játékos mondta, hogy a Várszegi célja ebben az évben, hogy az MTK-t a Bajnokok Ligájába jutassa, a Fradit meg elindítsa az UEFA-kubában. Hát meglátjuk.

Hajrá MTK!