No, ideje nyilatkoznom kicsit legkedvencebb zenekaromról:
Eléggé megoszlanak a vélemények a New America-val kapcsolatban, de az kétségtelen, hogy minden eddiginél dallamosabbak lettek a "srácok", és ezt a Sorrow-t meghallgatva sem tűnik úgy, hogy a következő albummal visszakanyarodnának a Stranger Than Fiction hangzásához.
Én részemről imádom a korai gyors albumokat és az új vonalat is. A dalok lassabbak, hosszabbak lettek, és szövegileg is rengeteget fejlődtek, érdekes hallani Graffin mondanivalójának változását. Ez utóbbi miatt mondjuk én akkor is megvenném, ha hirtelén átmennének country-ba vagy hip-hop-ba. :) Mondjuk ez a veszély szerencsére nem fenyeget...
Sokan azt hiszik, hogy az áthúzott kereszt a logo-ban csupán a keresztény vallás ellen szól, de ez egy univerzális szimbólum a dogmatikus gondolkodás ellen. Amit sugallni akar, az az, hogy nem szabad kérdések és vizsgálódás nélkül sem elfogadni sem elutasítani semmit, csupán azért, mert valaki azt mondta róla, hogy helyes vagy helytelen. A válaszokat önmagunknak kell keresnünk, és nekünk kell eldönteni, melyik utat választjuk. Ennek értelmében a "hit" teljesen felesleges és értelmetlen dolog.
Hmm, találtam egy topikot a Politika fórumban is ilyen névvel. Asszem én meg nyitok egyet a Vallás-filozófiában.... :)
"Show everyone you're not sure they're telling the truth,
then you can be known as the universal cynic too..."