Sziasztok!
RG!
Nem kell szégyenkezned a góltotó miatt, a többség hasonlóan teljesített. Nekem is csak két meccset sikerült eltalálnom (igaz, azokat - Dunaferr-Vasas 4-1, Kispest-Debrecen 1-1 - telibe), de a másik 4 találkozóra semmit nem tippeltem jól.
Az összesített állása:
274 pont BLUE BOY
210 pont bluefan (36.)
175 pont jung (79.)
152 pont RG (98.)
124 pont Aljechin (103.)
050 pont SAGA (146.).
Remélem jövőre többen tippelünk.
SAGA!
Szerinted 1-0-ra kikapunk Újvárosban?
A holnapi meccsre (nb1.hu):
Az MTK őszi első lehet, ha szerdán három pontot szerez, így a csapat mi másért is léphetne pályára, mint hogy újra győzzön.
Bognár György: – Egyértelmű, hogy győzelemre játszunk, hiszen mindenképpen szeretnénk megtartani a jelenlegi tízpontos előnyünket a második helyezett előtt.
Várhidi Péter: – Bravúrt remélek. Azt persze mindenki tudja, hogy az MTK hazai legyőzéséhez a szerencsére is szükség lenne, kérdés, hogy a szerencse ezen a meccsen mellénk szegődik-e.
A várható kezdőcsapatok:
MTK: Hajdu – Komlósi, Smiljanic, Elek, Füzi Á. – Zavadszky, Lazic, Czvitkovics, Madar – Illés, Ferenczi
Videoton: Milinte – Kovács B., Pomper, Vilotic, Bekő – Szalai, Némedi, Tóth B. – Komódi – Földes, Leo.
Remélem Jezdi és Győri mielőbb pályára léphet, kulcskérdés lehet szereplésük a rangadókon.
Horváth Levente játéka is biztató. Levi szerintem jobb Mónosnál, akinek szintén gyógyulást kívánok.
Holnap nyerni kell!!
Hajrá MTK!!