Myke Creative Commons License 2001.11.20 0 0 394
Sia Sabian! Sziasztok 307 fan-ek!

307-es oroszlán vásárlás előtt állok. Sajnos már most a kereskedőkkel folytatott tárgyalások során sokat szívtam és még valószínűleg szívok.

Egy rövid példázat: a Fábiánnál tesztvezetést igért az egyik kereskedő (kb. 4-szer egyeztettem vele telefonon). A cégemtől elég nehéz volt elszabadulni, de a megbeszélt időpontban ott voltam és hamarosan majdnem be is mutattam a Postabankos macis figurát. Az "úriember" ugyanis közölte: nekik nincsen teszt-autójuk nem is volt?! Hát akkor mibe akart ez a *** beültetni: egy játékautóba vagy csak poénból ültetett fel.

A másik nagy húzása az volt, hogy az általam kinézett oroszlánt eladta a fenekem alól. Azzal hitegetett, hogy persze minden oké, a mai napon felhívom és nyélbe ütjük az üzletet. Hát mondanom se kell az autó(m) már mást boldogít... ja és a "kolléga" is, mert engem többet már NEM!!!

Egy ilyen emberrel egy majdnem 4 milkás üzletet kötni: SOOOOOHHHHHAAAA!! Nem is értem, hogyan lehet ilyen kereskedőket felvenni és foglalkoztatni?! Professzionális hazudozógépek... perszer tiszetelet a kivételnek...

Apropó kivételek: Van olyan kereskedő vagy cég (vagy fordítva) akivel kapcsolatban kellemesebb élményetek is van? Centrál és Fábián kizárva!!!

De azért egy dolog biztos: sok köcsög kereskedő ide-vagy-oda az oroszlán azért mégiscsak oroszlán... és nekem nagyon tetszik :-)

Előzmény: sabian (392)