juanhu Creative Commons License 2001.11.19 0 0 5172
Kedves LordFinesse,

De nem vagyok szélsöséges, nem hazugságokat írtam.

Nana... Jo, nem hazugsagokat irtal, legyen tevedes, mert tudatlansagbol irtal rossz adatokat, elfogadom.
Ilyen peldaul az elhurcolt 100millio rabszolga amirol irtal ;-) [igazolni nem igazoltad Mr. Spock keresere]
Idezzek meg toled tevedeseket?

Az én szememben az amerikaiak és az pl. az arabok között nincs különbség. Un block, mindkét fél tudatlan, elvakult fanatikus és szélsöséges

Nos, melyik a konnyebb, egy amerikanak elnie egy arab orszagban megtartva az amerikai szokasokat, vagy arabnak elni amerikaban megtartva az arab szokasokat?
Egyebkent rengeteg kulonbseg van egy amerikai es egy arab kozott. Vagy egyaltalan nincs. Attol fugg milyen tavolsagrol szemleljuk. Messzirol nezve tok egyformak, tobbnyire van ket kezuk, ket labuk, stb. Ha jobban megismered oket, akkor bizony mar sok kulonbseget lehet talalni, de ugyanigy sok kulonbseg van egy magyar es egy nemet kozott is.

Azt kellenne már észrevenni, hogy azért mert bennem ilyen kép alakult ki az USAról, az nem elsösorban az én hibám.

Rendben, nem csak a te hibad. De a te hibad is. A te reszedet miert nem javitod?

Előzmény: LordFinesse (5169)