szistipisti
2001.11.19
|
|
0 0
382
|
Te Európai!
Mi volt a baja a tükörnek? Van-e riasztód, és milyen?
Más.
Meséljetek mán erről az autóátvételi procedúráról! Előbb kifizetem, megcsináljuk a szerződest, és a kereskedő pedig valamikor, amikor ráér majd szól, hogy mikor vehetem a át az autót? Tehát szerintetek az normális, hogy szolnak fizessem ki az autót, csináljuk meg a szerződést (mert annál gyorsabban tudjuk beindítani a folyamatokat) és csak rá egy hétre jön az autó a kereskedésbe, és csak arra rá minimim egy hétre ígérik (esetleg) az átadást? Mert szerintem az lenne a normális, hogy fizetek valamennyi előleget, és a végleges árat az autó átadásakor fizetem. Nem? Ha már kifizettem mindent, megcsináltunk minden szerződést, jó, hogy nekik nem sürgős? Persze még két-három hét sem a világ, de mit tehetek, ha véletlenül még 3 hétre se adják át? Ha nem fizettem volna ki mindent, talán motiválva lennének a gyorsabb átadásra. Lehet, hogy piti a problémám, de elég rossz érzés mindennap látni az autómat a kerítés mögött (ott megyek el előtte nap mint nap) és én pedig csak várok és várok... Meddig? |
Előzmény: Az Utolsó Európai (379)
|
|