-boneheaD- Creative Commons License 2001.11.17 0 0 860
ja, es asszem maestronak irjak a maistrot ;)))))))

bocsánat bocsánat.......

na jó offról ennyit ;)

Más:
Mai napi élménybeszámolóm:
voltam Libriben...hát megmondom, otthagytam volna simán 15-20k-t, már ha lett volna.......:/ Legendák, Isten hozott a Majomházban, On Writing (utóbbi persze angolul, de nem gond), szal csupa csupa jó dolog ;) Ellenben szerváltam egy angol nyelvű Poe - t, címe: Tales of Mystery and Imagination. Nagyon rövidke, a bevezető után elég jónak tűnik, de ezt tuti éjjel fogom olvasni, sztem ezt szinte kötelező ;) Már csak a hatás kedvéért is.....
Azon gondolkoztam, hogyha valaha egyszer meglesz minden King könyv, akkor mit csinálok. Ötlet: összegyűjtöm a maradékot angolul ;) Ugye van 10-15 db, bár fejből nemtom. Szerintetek egyébként ez miért lehet? Mármint hogy lenne még mit kiadni magyarul (King könyvről van szó még mindig persze) de mégse teszik, Európáék. Nem hiszem egyszerűen el, hogy nincs rá igény. Szerintem, elég sok King fan tud angolul, szóval meg lehetne szervezni, hogy az ő (azaz a mi) kezükbe adnák ezeket, angolul, hogy hajrá! Vagy szerintetek nagy hülyeség? Persze attól függően, hogy hajlandóak-e fizetni is érte, vagy ez totál hobbi dolog lenne....Mondjuk én utóbbiban is esetleg partner lennék, igaz ha hobbi szinten menne, ismerve King könyveinek hosszúságát, hogy finom legyek nem két hét lenne a fordítási idő.....szal buktam az ötletet :) De télleg nem értem miért nem lehet a többit lefordíttatni, én pl biztos vevő lennék rá. Szvsz Mo.-n fogynak annyira jól a King művek, hogy megérje újabbakkal próbálkozni, nem?! Jó tudom pont most jött a Végítélet, de az is min.10 éves ha nem több (most fejből ezt sem tudom)
Picit talán hosszú lett, de sebaj, mint mindig, most is várom a többiek véleményét.

Előzmény: Dohi (859)