HRM King Gyula I Creative Commons License 2001.11.16 0 0 2887
Félreértés ne essék: én HAMIS Rolexekről írtam. Eredeti Rolex szerkezet acél órából kivéve, hamis arany Rolex-utánzat tokba betéve. Ez okozta a Haban-os fickó vesztét. Nagyon nehéz megállapítani, hogy hamis, mert a tok is jóminőségű, de az óra ára harmada-ötöde az eredeti arany órának (de nem tizede vagy százada).

Egyébként én nem tudok "igazi" ETA szerkezetes Rolex óráról, gyanítom, hogy a Rolex sem nagyon. Hamisról viszont annál többről...

sukosdg

Már ne haragudj, de egy anyatigris arroganciájával véded a magyar vásárlókat egy nem létező veszélytől. Ne hidd hogy minden óravásárló hülye és nem nézik meg az árakat, sőt az általad említett katalógusokat sem csak Te olvasod. Tökéletesen tisztában vannak az emberek az árakkal, legalábbis az én vásárlóim. Sőt mi több, én még el is mondom az igazságot nekik.

Ha most azt mondanám, hogy tegye fel a kezét az országban az, aki bejelentette a határon a külföldön vásárolt nagy értékű óráját, gyanítom, nem lenne túl nagy csápolás. Ennyit a legálisan bonyolított magán importról.

A MÁV szakszervezet minden pénzt megadna szerintem egy ilyen kaliberű jogvédőért ;-) (de Te se vegyed személyeskedésnek).