sukosdg
2001.11.16
|
|
0 0
2885
|
Sajnos a Tudor-nak már csak annyi köze van a Rolex-hez, mint a a Breguet-nek a Swatch-hoz, egy a tulaj. Én is láttam ETA szerkezetes (persze módosított Rolex cal.) eredeti Rolex Day-Date-et. Minden certifikáció és sorszám megfelelő.
Csak azon csodálkozom, hogy aki komoly :)) órát akar venni az nem érdeklődik a valódi árakról, lehetőségekről???? Teljesen legálisan behozva is százezreket lehet megtakarítani! Ha meg nálunk nincs elég kereslet, akkor nem kell árulni, de nem az árakkal kell kompenzálni a különbséget, mert szerintem nem tesz jót a márka nevének sem! Ha valaki nálunk megveszi és kimegy esetleg külföldre (ami azért előfordulhat 250 km) akkor ébred(csalódik) rá hogy mennyit ér a drága órája. Gondolom nem véletlen, hogy nincsenek minden városban Aston Martin szalonok! (ez nem személyeskedés)
Én jósoltam az órakereskedelem visszaesését. Sajnos elég sok bolt küzködik, sőt sorra megszünnek. Úgy hallottam a Poén hasonló sorsra várható.... (de lehet, hogy csak pletyka) nagyon nem szeretném.
Lesz 18-án börze?????????? Help, nem szeretném kihagyni!!!!!! (pontos hely és időt tud valaki)
www.ora.ini.hu
|
|