compromise Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1149
Hello mindenkinek, meg uj vagyok itt es szeretnek rogton kerdezni:

Gondolom hogy meg vagytok elegedve autoitokkal, megis egy kis biztatas kellenne nekem az autovasarlashoz.

Szeretnek egy uj 406-os tulaj (esetleg 307-es) lenni talan valamikor jovore. Viszont sosem volt francia auto(nk)m. Az ember mindenfelet hall, igaz errol is-arrol is. Namost csaladunk haza tajan eddig javaban japan autok voltak, most is erre akarnak rabeszelni. Viszont en a napokban ultem(vezettem) egy 406-osban es nagyon megtetszett, sokkal baratsagosabb auto, mint apam Honda Accordja vagy a rokonok Nissan Primeraja.
Olvasva Titeket nem csodalom, hogy szeretitek autoitokat hiszen van miert - valoban. Nem szeretnek nemet autot mert nem sokban kulonbozik a japantol, szamomra olyan fapados mindketto. Ahogyan irtatok is itt korabban: kemeny, hideg autok. Viszont a Peugeotok szepek nagyon es nagyon nagyvonalu autoknak tunnek. Jo az aruk is. Otthon viszont eskusznek a japanra -foleg apam- hogy annal jobb nincs. Mondtam neki hogy milyen jo tapasztalataim voltak, meg hogy kenyelmesebb, csendesebb, finomabb a Peugeot. Szerinte viszont a francia nem megbizhato. Bar meg nem volt francia autoja. Segitsetek egy kis velemennyel pliz!
Bar tudom ugyis azt mondjatok, hogy vegyek ilyet, de legalabb a velemenyeket meg tudom mutatni otthon, hogy van maskepp is! Elore is kosz.