sansalvador
2001.11.15
|
|
0 0
1148
|
Hi!
UE! Jogos a panasz! Az a kereskedő, aki egy GARANCIÁLIS(!) autó meghibásodásánál még bizonyos megjegyzéseket, kikötéseket tesz, az megérdemli, hogy ország-világ tudja kétes hirét. Persze nem kivánok egy eset után rögtön teljes negativ elbirását hangoztatni, de azért érdekes a cselekedetük. Szvsz ha az autó garanciális javitáson van, kötelességük a gyári állapot maradéktalan visszaállitása kompromisszumok nélkül és ebben minden segitséget, illetve lehetőséget meg kell, hogy adjanak, szerintem függetlenül attól, hogy az autó egyébiránt menetképes vagy sem. Ez a kereskedő érdekének középpontjában kell álljon, attól függetlenül, hogy egy ilyen esetben jár-e a csereautó vagy sem. Szerintem ugyanis éppen a kereskedő érdeke kell legyen a maximális kiszolgálás (főleg garanciális időszakban) vagy akár a garanciális szerződésben és feltételekben foglaltakon túli kiszolgálás is. Szvsz a Te esetedben az autót a kereskedő hibásan adta vissza, mégha "kis hibával" is, de ez igy nem korrekt. Nem korrekt akkor sem, ha az autó már pl nem garanciális.
Más. Ma megrendelődött a 307 és a 206. Most már csak ki kell várni. Asszonypajtás egy gyönyörű háromajtós fekete 1.4-es klimás 206 Color Line változatot kap tőlem karácsonyra. Pöpec kis autó lesz, jól mutat majd az én fekete 406-osom mellett!:-) Néha meglátogatja majd anyámék 307-ese őket! Szép lesz a géppark!:-)))
Üdv: San |
|