moray Creative Commons License 2001.11.15 0 0 99
>Nekem is megvan a progi, de nem ástam bele magam túlságosan... pedig régen "komponálgattam" én is zenéket ImpulseTracker-rel. Mire hozzájutottam a ReBirth-hez, addigra már megfogyatkozott a
szabadidőm, így szépen-lassan elmaradt ez a hobbim is.

>Mostanában egy Reason nevű progival szemezgetek. Nemtom ismeritek-e... de sajna ezzel sem fogok messzire jutni, pedig kedvem volna...

Ezt a progit én is meg akarom szerezni, mert sok szépet hallottam róla.Állítólag olyan, mintha keverték volna a ReBirth-öt, Generatort és a
Cubase-t.
A ReBirth-nek és a Generatornak az a hibája, hogy nincsenek trackek.A Cubase-nek meg az, hogy nem lehet megcsinálni vele azt amit a Generatorral és az RB-vel(kényelmesen).Gondolom ezt a hiányt pótolja ez a progi.Már, ha tudja azt, amit én feltételezek róla, hogy tud, illetve tudnia illene.

>Cserébe összejöveteleken szórakoztatom a barátaimat didu "aláfestő"

Ilyet én is csináltam egyszer egy ismerősöm kérésére.Néhányan még élvezték is, pedig nem akartam elvállalni a "fellépést", mert úgy
hiszem a legtöbb ember nem értékeli a didus zenét.
Ezzel az ismerőssel diduzgattam régebben, és néha a 2 didu együtt egész jól szólt.Persze az is belejátszott, hogy ugyanúgy cisz hangmagasságon szól mindkettő.

>zenével... néha lábam közé kapom a cserép dobot is, és ráütögetek az éppen bömbölő zenére... vagy ha úgy alakul, akkor elkisérem diduval.

Egy Korai öröm koncert után dobáltak fel a tagok lemezeket és az egyik kísérte tam-tammal.Jól illet a zenéhez aláfestésnek.Legszívesebben
és is csatlakoztam volna hozzá, még fent voltak a színpadon a nagy dobok:).

Előzmény: EsbY (98)