te_o!
Nekem is a Monza a szimpatikusabb, de vegigolvasva a topicot feltunt, hogy többen is negatív jellegu hozzászólásokat tettek a mostani Tag Heuerek minosegevel kapcsolatban.
Egyébként lehet azt tudni, hogy milyen óraszerkezet van ezekbe beépítve?
HRM King Gyula I !
Kösz a tippet, megnéztem már korábban az óráitokat, szépek, de nekem vhogy nem jönnek be (azér nincs harag, ugye?).
Off
Azt amit a 2762-es hozzászólásban az itthoni készlet-finanszirozási és hitel lehetoségekrol írtál én is csak megerositeni tudom.
"(Mellesleg a svájciak ezt el sem hiszik, ha meséled nekik. Nem is tudják, mi az, hogy saját zsebből finanszírozni valamit, azt hiszik, viccel az ember. Komolyan azt hitték, be vagyok rúgva, mikor meséltem az itthoni banki feltételekről, pedig szín józan voltam :-)"
Én amerikai elemlámpákban és késekben utazom, és a fenti eset velem is megtörtént már egypárszor, amikor megpróbáltam az amerikaiaknak elmagyarázni a magyar helyzetet :-) (bár lehet, hogy ide inkább egy :-( kellene).
On
Visszatérve eredeti kérdésemre esetleg vki tchnikai paraméterekkel alátámasztva a véleményét, meg tudná nekem mondani melyik a jobb: TagHeuer Monza v. O+A Speedmaster Date?
Köszönettel
Kapsel