minderbinder Creative Commons License 2001.11.15 0 0 19
T. Livefast!

Ahogy mondani szoktak, ha nem szoltal volna, akkor okosabb maradtal volna. A Debreceni Egyetem jelenlegi vezerkara egyertelmuen jobbos es konzervativ beallitottsagu. Van aztan meg egy par MIEP szimpatizans is ebben a korben, bar amennyire tudom a Gorombelyi irodalmar es korabbi rektorhelyettes mar nem egyetemi vezeto. Ez onmagaban meg nem lenne baj, ha nem probalnak politikai nezeteiket es elkotelezettseguket az egyetem eletebe is bevinni. Sajnos ezt nap mint nap megteszik es ugy tunik, hogy jelenleg az egyetemet egyertelmuen egy ilyen elkotelezettsegu klikk iranyitja. Legjobb pelda talan erre az, amikor a gazdasagi foigazgato az egyetem siralmas gazdasagi helyzetet firtato kerdesre azt valaszolta, hogy ezt a problemat most a valasztasig semmikeppen sem kivanja napirendre tuzni. Ettol meg azert lehet osszeomlik az egyetem gazdasagi rendje addig. Hirek szerint az egyik karon hasonlo megfontolasbol (azaz ne legyen botrany a valasztasokig) kivannak elkenni egy indexhamisitasi ugyet. (Meg kell jegyeznem, hogy ez persze kisse fals gondolkozasra vall, mert ha nem titkolnak ezeket a dolgokat, szerintem senki sem probalna az ugyet a jelenlegi vezetes es a fidesz nyakaba varrni, igy viszont konnyen elerhetik, hogy az ugy a vegen meg tenyleges politikai botrannya dagad.)

Előzmény: livefast (15)