cinke21 Creative Commons License 2001.11.15 0 0 20
Nekem tájékozott urak úgy magyarázták,hogy vegyem tudomásul,hogy a megyékben többnyire még most is az történik gazdasági vonatkozásban amit az utolsó MSZMP első titkár és a megyei tanácselnök jónak lát mivel a háttérből ők és még néhány erős ember irányitja a dolgokat.Lehet,hogy ezek az erős emberek nem ülnek ott a parlamentben,de az embereik igen.Ezek után ismételten megkérdem,hogy valójában kik is alkotják az igazi politikai elitet?
Ezek után végképp nem értem,hogy te miért csodálkozol azon,hogy az országgyülési képviselők többsége nem túl gazdag,temészetesen néhány kivétel lehet.Szerintem ez is része a politikai szemfényvesztésnek.
Mint emlitettem vannak nagyon gazdag emberek akiknek esetleg a saját nevükön semmmilyen vállalkozás sincs,ez is része a politikai szemfényvesztésnek.
Jó lenne ha konkrétabban megneveznéd ,hogy kiket tartasz magyar tőkéseknek,mert így nem igen tudhatjuk,hogy mire gondolsz.Az,hogy valaki nagy hitelbe vásárolt vagyonnal rendelkezik még nem ok arra,hogy máris tőkésnek nevezzük,ő csak próbálkozik azzá válni és majd később dől el,hogy sikerül-e.
Előzmény: NaViGaToR (18)