belfera Creative Commons License 2001.11.14 0 0 506
kaposvári!
Le kell szögeznem, hogy nem voltam ott Kaposváron, és még nem sikerült megszereznem a mérkőzés felvételét.
Eddig a beszámolók alapján alkottam véleményt, és mindkét felet meghallgatva úgy tűnik, hogy a kaposvári és a körmendi közönség (legalábbis egy részük) is hibás valamennyire a balhéban. A legnagyobb hibát viszont a Brill Security követte el (lásd 493-as hozzászólás), és mivel őket a Kaposvári Klíma-Vill foglalkoztatja a mérkőzéseken, ezért áttételesen a klub is hibás.

A secusok felbérelését természetesen nem a kaposváriak megverésére értettem, hanem - ahogy Te is írod - "a rend fenntartására a körmendi csarnokban". De mivel ők és a rendőrök is körmendi illetőségűek - hallván a földieikkel Kaposváron történteket - szerintem nem tétováznának odacsapni, ha valamelyik kaposvári csak fingana is egy gyanúsat. Persze én ezt mindenképp szeretném elkerülni, és remélem, hogy a jelenleg még vendettára készülő körmendiek is jobb belátásra térnek. Semmi értelme az erőszaknak!
Én egyébként ezzel a gondolatmenettel csak azon felvetésedre akartam reagálni, miszerint a kaposvári klub egyáltalán nem hibás, és nincs miért bocsánatot kérnie.

Chris-ről annyit tudok, hogy imádja Körmendet és a kosárlabdát, és - mint a legtöbb fanatikus - néha elfogult a sajátjaival szemben. Ettől függetlenül szerintem sok ChriClay-re lenne szükség minden városban, és akkor garantált lenne a lelkes szurkolás (akár idegenben is) a kosármeccseken. Egyébként ha jól emléxem, akkor a körmendi vendégkönyvben ő is elismerte, hogy megérdemelten nyert a Kaposvár.
A videófelvételre nem tartok igényt, ugyanis sajnos élőben láttam Nunnery gusztustalan mutogatását, és ha security-s vagyok, hát bizisten bemegyek a pályára és megverem. Hivatalos személynek senki sem mutogathat büntetelenül, nem igaz? :-)
Amúgy én teljesen easy vagyok, és sokakkal ellentétben (neveket nem írnék)még nem parasztoztam le senkit a fórumon.

Sok sikert a Koracsban a Paksnak és a Kaposvárnak!
No meg hajrá GYSEV & PVSK!
És persze mindent bele a válogatott meccseken!
De azért: Hajrá Körmend!