kaposvari
2001.11.14
|
|
0 0
504
|
Belfera,
írnék még pár sort azzal kapcsolatban amit tegnap este írtatok a Körmend ill. Körmend-Olaj topicban és ami engem is érint. (Azért ide mert azokból ki vagyok tiltva Chris által:-)
Szóval volt egy gondolatod arról, hogy az ugyanaz lenne, ha felbérelt secusok vagy rendőrök vernének kaposváriakat nálatok. Ez nem komoly, ugye? A Brill kft.-nek az a feladata, hogy rendet tartson a kaposvári csarnokban. Ha túlkapást követnek el, azért majd ŐK bocsánatot kérnek. Senki se kérte fel őket, hogy körmendieket verjenek. Figyelj, ha majd a kaposváriak nálatok, az ötvenedik felszólítás után is betolják a reklámtáblát a pálya szélére, a biztonságiak arcába mutatják a középső ujjukat és öklüket a tenyerükbe csapva arra bíztatják az ellent, hogy gyere ütni (igen, ilyet is csináltak nálatok egyesek) akkor én biztos nem fogok felháborodni ha kapunk egy-két maflást. A tegnapi Kapossportban nyilatkozott egy Körmend drukker srác (Németh Zsolt vagy Zoltán) a meccs után és tök normális volt, ő valahogy ki tudott maradni a verekedésből. Érdekes, nem? Chris pedig szintén érdekes jelenség, hihetetlen, hogy milyen sértődős, pedig ő az aki állandóan személyeskedik velem, ami a neten elég nevetséges hiszen semmit se tudunk a másikról. Ez a Fórum nem csak arról szól, hogy mindenki egyetért, ezért is szép a dolog. Szerintem pont ő az, aki soha sem mondaná egy vesztes kaposvári meccs után, hogy bazzeg öcsém jók voltatok, gratulálok. De mindegy, nincs is rá nagy szükség.
Ja és Nunnery nem mutatta meg senkinek a "retkes péniszét" max. hüvelykujjait mutatta lefelé. Megvan még mindig videón, kölcsönadhatom.
Szóval mindenki take it easy, csak beszélgetünk. |
|